Passivt spil krydsord

PASSIVT SPIL – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet PASSIVT SPIL som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til PASSIVT SPIL.

Passivt Spil – Krydsord

Svar ✓ for PASSIVT SPIL i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste Nøl med 3 …

Svar ✅ for PASSIVT SPIL i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

passivt spil — Den Danske Ordbog – Ordnet

SPORT situation eller dommerkendelse i håndbold hvor det forsvarende hold tildeles et frikast fordi det angribende hold ikke spiller målsøgende.

Synonym for Passiv – Synonymbog.com

Synonym for Passiv

Ordet passiv bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Passiv forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Passiv

Synonymer for “spil” – Krydsord.dk

Krydsord Spil – Se forslag til synonymer for ‘Spil’

Synonymer for spil med 3 bogstaver: BOBDAMLEGUNO ; Synonymer for spil med 4 bogstaver: DARTGAMEGNAVLEGE ; Synonymer for spil med 5 bogstaver: LOTTOMØLLEPOKERROMMY …

Synonymer for Spil. Hvor mange alternativer findes der for ordet Spil? Søg blandt tusindvis af ord i denne moderne overskuelige synonymordbog.

PASSIVE – dansk oversættelse – bab.la engelsk-dansk ordbog

Oversættelser · passive {adjektiv} · passive voice {substantiv} · passive applicant for shared accommodation [eksempel].

PASSIV – engelsk oversættelse – bab.la dansk-engelsk ordbog

Europe, as a major donor, has so far remained too passive with regard to Angola. Den er for passiv og for tøvende, hvor ubetinget handling ville have været …

Sjældne ord — sproget.dk

gnav2, sb.itk. spil med kort (el. brikker) med tal el. billeder på som deltagerne bytter med hinanden … sidde, vb. forholde sig uvirksom og passiv (sj.).

Pride And Prejudice Crossword – Apps i Google Play

Vores spil er en sjov og farverig, enorm samling af krydsord, der fortæller hele historien om stolthed og fordomme. Du vil have det sjovt med at genskabe …

Vores smukke krydsord fortæller hele historien om “Stolthed og fordomme”

Keywords: passivt spil krydsord